ТАВ: Се следи состојбата со маглата и сите промени ги има на веб- сајтот

by Фокус

Поради густата магла во скопскиот регион денеска дел од авиокомпаниите, чии авиони слетуваат и полетуваат од аеродромот „Александар Велики“, ги откажаа или ги пренасочија своите летови кон други аеродроми, додека одреден број летови се одложени, информираат од ТАВ Македонија.

Од компанијата наведуваат дека временските услови ги следат постојано и сите евентуални промени ќе ги објават на веб-порталот на аеродромот „Александар Велики“.

Поврзани новости