Густата магла ги откажа летовите на скопскиот аеродром „Александар Велики“

by Фокус

Поради густата магла откажани се летовите на сите редовни лини до 16 и 30 часот на аеродромот „Александар Велики“.

Откажани се полетувањата кон Љубљана, Цирих, Истанбул и Виена, а слетувањата ќе се реализираат на охридскиот аеродром и тоа на редовните линии од Цирих и Виена.

Поврзани новости