Студентскиот марш на пола пат

by Fokus

Со индекс во рацете и црвени кругови на главите, студентите и нивните поддржувачи маршираат кон владата против реформите во образованието.

Тие моментално се кај трговскиот центар „Мавровка“, каде извикуваат:

„Никој не може да го спречи гласот на студентите“.

Поврзани новости