Стрип во Фокус: Скокачи

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Скокачи“

by fokus

Додека во Кина во полн ек е Зимската олимпијада каде натпреварувачите во еден куп зимски спортови се борат за медал, кај нас борбата меѓу политичарите никогаш не се води за медал, туку за власт.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости