Стрип во Фокус: Новогодишен пазар

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Новогодишен пазар“

by Фокус

Периодот пред празниците е време кога се набавуваат сите потребни реквизити за тие што повесело да се прослават… од страна на оние кои имаат што да слават.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

 

Поврзани новости