Стрип во Фокус: Кога јагнињата ќе шизнат

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Кога јагнињата ќе шизнат“

by fokus

Некогаш најголемото политичко стадо во земјава имаше свој Пастир и тогаш сите јагниња во тоа стадо беа мирни и послушни. Но, откако стадото остана без Пастирот, јагнињата наместо да стивнат, одлучија да шизнат.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости