Стрип во Фокус: Карневал пред Прочка

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Карневал пред Прочка“

by fokus

Првите денови од март се во знакот на карневалите и маскенбалите кои ќе кулминираат со празникот Прочка. Чувствата кај политичарите се во сличен дух, како да се маскираат толку добро што нема да мораат да бараат прошка од никого.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости