Стрип во Фокус: Јустиција со нов имиџ

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Јустиција со нов имиџ“

by fokus

Во нашата држава, постои убедување дека правдата е секогаш во рацете на власта. Што би се случило кога буквално Правдата би се нашла во рацете на власта?

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости