Стрип во Фокус: Евра, визија

by fokus

Оваа година Македонија не учествува на Евровизија, ама тоа не значи дека нашиве политичари немаат свои визии кои сакаат да им ги претстават на граѓаните како да се европски, иако нив од Европа најмногу ги интересираат еврата.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости