Стојанче Ангелов им се обрати на припадниците на ЕБР пред Влада

by Фокус

Демонстрантите во моментов се пред Владата и од сите страни се опколени со полициски кордони. Има и водени топови и хермелини. На припадниците на Единицата за брзо распоредување (ЕБР) им се обрати претседателот на Достоинство, Стојанче Ангелов.

Ангелов ги праша дали сите се припадници на оваа единица во рамки на МВР. Сега за сега, нема судири меѓу полицијата и демонстрантите.

Поврзани новости