Средношколскиот пленум и СОС Детско село во заеднички проект „Од деца за деца“

by Фокус

Од Средношколскиот пленум на својата фејсбук страна објавија дека од денеска во соработка со СОС Детско село го почнуваат проектот „Од деца за деца”.

– Нашата прва активност во рамките на овој проект ќе биде посета на ракометниот натпревар помеѓу РК Вардар и РК Радовиш од 17:00 часот во салата „Јане Сандански” заедно со децата од СОС Детско Село. Ова ќе биде само почеток на низата активности со кои ќе им помогнеме на нашите сегашни и идни соученици – се наведува во нивното соопштение.

Поврзани новости