Спасовски: Полицијата, судството и обвинителството функционираат во спрега со извршната власт!

by Фокус

Доказите што ги поседуваме покажуваат полициско-судско-обвинителската спрега со извршната власт, покриена со медиумски театар кој креира трилер филмови, изјави генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски.

Спасовски додаде дека оваа спрега била вклучена во прислушување на новинари и поклопување на медиуми, елиминација и одмазда на политички противници.

Никола Груевски не владее за доброто на државата, туку за свои лични интереси и на овој начин на владеење мора да му ставиме крај – порача тој.

Поврзани новости