Трајко ургира кај Јанкулоска да се ослободат луѓе, Ставрески ја кара за изборот за полицајци

by Фокус 20:03
20:03

Трајко Велјановски, претседател на собранието, ургира кај министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска, да се ослободат луѓе.

– Ќе ги пуштиме, ама мора да изменаџираме, за да не избие скандал – му одговара Јанкуловска, може да се чуе од една од снимките што ги објави СДСМ.

- Advertisements -

Министерот за финансии Зоран Ставревски, пак, ја прекорува затоа што не обезбедила подобни полицајци, кои нема да легитимираат луѓе од неговиот изборен штаб.

Поврзани новости