Скопје утре останува без автобуси

by Fokus

Револтирани од препукувањата на советниците за тоа кој е виновен за состојбата во ЈСП и ненаоѓањето на конкретно решение за нивните проблеми, синдикатите на компанијата ја напуштија седницата и најавија дека утре наутро ќе нема јавен превоз во главниот град.

Поврзани новости