СЈО му влезе во трага на вистинскиот убиец на Нешкоски

by Fokus

„Тигарот“ Игор Спасов трипати беше на распит кај специјалните обвинители, а нашите извори велат дека СЈО му влегло во трагата на вистинскиот убиец на Мартин Нешкоски, кој смртоносниот удар му го задал на друга локација, а не на скопскиот плоштад на 5 јуни 2011-та.

Пишува: Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”

Поврзани новости