Синдикатот на Југохром денеска ќе се сретне со Емил Димитриев

by fokus 12:11
12:11

Синдикалците од Југохром Јегуновце денеска ќе се сретнат со претседателот на владата во заминување, Емил Димитриев.

-Согласно доставените барања за средба од страна на синдикалната организација на Југохром Алзар ДООЕЛ Јегуновце, до претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, известуваме дека на 16.1.2017 година во 14 часот ќе се оствари работна средба, се вели во соопштението.

По завршување на средбата, синдикалците ќе ја известат јавноста за она што ќе произлезе од неа.

Поврзани новости