Шмизла или калуѓерка?

by Фокус

Идеолозите на Скопје 2014 ептен ја побркале работата. Имено, популарната Шмизла на ул. „Македонија“ со бујно деколте ќе ги пречекува верниците на самиот влез од новата црква Св. Константин и Елена.

Со оглед дека Прометеј доби гаќи многу брзо откако го поставија гол пред Собрание, нема да нѐ чуди ако шмизлата преку ноќ осамне облечена како калуѓерка.

Поврзани новости