ФОТО: Шарената револуција го блокираше Скопје

by Фокус

Шарената револуција денеска блокираше три точки во Скопје – мостот „Гоце Делчев“, мостот „Слобода“ и мостот „Мајка Тереза“.

1 2 3

Останаа уште 2 дена до рокот кој демонстрантите го поставија до Уставниот суд да се произнесе за иницијативата за уставниста за Специјалното јавно обвинителство

 

Поврзани новости