Полицајци во цивилка се „грижат“ за безбедноста на протестантите

by Фокус

И денешните блокади на Шарената револуција низ Скопје, освен новинарските екипити, вообичаено, ги следеја и документираат припадници на Министерството за вантрешни работи.

Еден од нив бил забележан токму од новинарите, кои му пристапиле го прашале дали можеби им е колега од друг медиум?

-Ние се грижиме некој да не ве нападне – одговорил тој.

Поврзани новости