СДСМ: Ставрески вели дека ситуацијата на крајот ќе биде како со Ердоган

by Фокус

Според Заев, Ставрески и Јанкуловска разговараат и за настаните пред општина Центар кога група граѓани го опседнаа седиштето. Се забележува силна нервоза.

„На крајот како Ердоган ќе биде ситуацијата, не може ние стално да продуцираме проблеми“, се вели во еден од разговорите, пренесуваат од СДСМ.

Поврзани новости