ЗАЕВ: Ставрески признава дека буџетот нема пари, а Јанкуловска бара да се скратат платите

by Фокус

Според презентираното на пресот на СДСМ Јанкуловска вели како само се прават мегаломански работи, и како тоа му го кажале на Миле.

Треба да се кратат пари, според презентираното, вели Јанкуловска на Ставрески. Зборуваат дека треба да се скратат плати, а Ставрески вели дека не е магионичар.

„Дај плати да скратиме како цел свет што прави“, вели Јанкуловска, според прес конференцијата на СДСМ.

Поврзани новости