Ставрески до Јанкулоска: Не сум магионичар да најдам пари за се!

by Фокус

Не сум магионичар да најдам пари за се, и вели министерот за финансии Зоран Ставрески на колешката Гордана Јанкулоска, спроед разговорот што го објави лидерот на СДСМ Зоран Заев.

– Полудев, не се издржува ова веќе – вели Ставревски.

Јанкуловска, пак, му се жали дека нема пари за полицајците, кои спиеле на железни кревети од времето на ЈНА.

– Или да избркаме луѓе или да скратиме плата 5 отсто. Не се оди со глава во ѕид – вели таа.

Поврзани новости