Сакате повеќе пари, но не знаете како до нив? Имаме решение

by fokus 07:00
07:00

Сакате повеќе пари?

Тоа значи дека сте амбициозни и дека се грижите за иднината.

- Advertisements -

Но, постои начин како да заработите значителна сума на пари без осумчасовно работно време и 20 години напорна работа.

Како?

untitled

Едноставно. Тргувајќи на светска берза.

Не мора да бидете финансиски експерт за да тргувате и да заработите пари на светска берза. Таму веќе тргуваат луѓе како вас, како и илјади наши сограѓани.

Со експертска помош и бесплатни 50€ кои ги добивате како почетен капитал, без никаков ризик и пари, многу брзо можете да ги совладате основите на тргување и да почнете да заработувате.

untitled

Бесплатни 50€ почетен капитал?

Бесплатни 50€ почетен капитал е наменет за вежбање, меѓутоа доколку за време на вежбањето го истргувате бараниот обем на тргување, можете да ги подигнете сите  50€ како и целокупниот профит што сте го оствариле!

untitled

Дали е ова само уште една интернет превара и колку сте во ова сигурни?

Брокерската куќа Fortrade преку која се извршува тргувањето, во соработка со FXLider, ви дава бесплатен почетен капитал и има лиценца од еден од најригорозните регулатори на светот FCA во Велика Британија. Заради тоа се е 100% легално и транспарентно и сите клиенти имаат заштита од брокерскиот регулатор.

untitled

Во ред, но јас немам време за ова.

Бесплатната едукација и експертска помош се апсолутно прилагодени на Вашето слободно време, а за самото тргување Ви требаат не повеќе од 10 минути дневно. Ако имате 10 минути дневно да го унапредите своето знаење, вештинои и на крајот и буџетот, регистрирајте се бесплатно и тргнете да тргувате со 50 евра почетен капитал уште денеска.

Бесплатните 50 евра за тргување можете да ги превземете овде.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Поврзани новости