Роза Топузова-Каревска се појави во Собранието

by Фокус

Една од трите опозициски пратенички коишто одлучија да не го бојкотираат Собранието, Роза Топузова-Каревска во моментов се обраќа од собраниската говорница за време на седницата на која треба да се избере новата влада на Никола Груевски.

Настапот можете да го следите на Собранискиот канал или на интернет на следниот линк (преку Интернет експлорер).

Поврзани новости