Прислушуван бил и Али Ахмети

by Фокус

Заев тврди дека бил прислушуван и коалициониот партнер Али Ахмети. Во моментов тече снимка од разговор на кој се препознава гласот на Али Ахмети. Зборува на албански јазик.

На прес конференцијата која е во тек Заев презентираше неколку разговори на кои се слушаат неговиот глас со други соговорници, но во моментов презентира разговори меѓу двајца владини министри. Конкретно како што рече Заев станува збор за министерот за внатрешни Јанкуловска и за финансии Ставрески

Претходно тој рече дека поднел кривични пријави против Мијалков и останати вмеѓани во прислушувањето.

Поврзани новости