ПРЕТСТАВЕНО СКОПСКО ИПЛ – СКОПСКО СО ПОВЕЌЕ ВКУС И ПОВЕЌЕ МИРИС ЗА ПОВЕЌЕ УЖИВАЊЕ!

by fokus

Најновиот производ на Пивара Скопје се вика СКОПСКО ИПЛ и е тука да ви даде нешто повеќе – повеќе вкус, повеќе мирис, повеќе арома!

Секоја голтка од ова пиво ќе ве однесе на пат низ трите континенти кадешто можат да се најдат 4-те видови хмељ кои се користат во процесот на изработка, кој е две недели подолг.

Инспирацијата лежи во личното внимание што пивскиот мајстор го посветува на неговото дело, што најдобро се препознава во уникатноста на вкусот.

Едно и единствено, СКОПСКО ИПЛ е сплет на несекојдневни вкусови и доживувања, со една единствена цел – да ви даде нов омилен ритуал на пиење пиво.

Повеќе информации на ipl.mk.

Поврзани новости