Порака на денот: Сакаме аеродром во Битола, за побрзо да се истребиме од овде!

by Фокус 18:47
18:47

Ова е фотографијата што денеска ги обиколи социјалните мрежи – искрена порака од битолчанец, на кој очигледно, животот во Македонија му е дојден преку глава.

Поврзани новости