По повод свадбата на внукот на Амди Бајрам која трае со денови…

by lali 10:54
10:54

„Јавна личност, шоумен, народен и семеен човек, успешен бизнисмен, долгогодишен политичар и пратеник…“ пиши пропало за државата во која сево ова е Амди Бајрам.

П.С. Твитот на Биби.