Партизанска е затната: Граѓани од цела Македонија дојдоа на маршот во Скопје ФОТО

by fokus 14:15
14:15

Во Скопје пристигнаа автобусите со граѓани од другите градови од Македонија за да се приклучат на опозицискиот марш „Борбата продолжува, гласот победува“, на кој се очекува да се обрати Зоран Заев, лидерот на СДСМ.

Граѓаните се упатуваат пред канцелариите на СЈО кај Симпо. Се слушаат звуци на „Бела Чао“. Насекаде се развиорени македонски знамиња. Голем број автобуси се паркирани долж Партизанска, од хотел Карпош, па до Симпо на четирите ленти.

- Advertisements -

14686389_10210749167310271_1790672995_n-114696788_10210749167670280_187992019_n

Поврзани новости