Падот на режимот ќе го славиме како падот на БЕРЛИНСКИОТ ЅИД!

by lali

Затоа, утре во 18 часот дојди на протест и ќе ја имаш улогата да бидеш гласот на својот народ, утре и секој нареден ден ќе ја имаш шанса да ја скршиш тишината и да го победиш стравот. Биди дел од сонот за кој сите ние се бориме – слободна, праведна и демократска Македонија!

Дојди утре на улица и викни – Јас сум тука со Македонија и мојот народ кога им е најтешко! Заедничка е одговорноста, заедничка е солдарноста затоа што ако не ја биде слободата, нема да не биде ни сите нас. Јас ќе бидам утре таму за тебе, дојди и ти за мене!