Илјадници демонстранти тргнаа накај полицијата

by lali 14:03
14:03

Илјадници демонстранти тргнаа кон полициските кордони. Тие носат мозаик со ликот од премиерот Никола Груевски, веат албански знамиња и извикуваат УЧК. Засега нема инциденти.

demon2

demon 5

Поврзани новости