Офарбана и машкоста на лавот

by Фокус

Додека незадоволните граѓани се движеа низ плоштадот кон Владата, со црвена боја ја офарбаа и машкоста на еден од лавовите од фонтаната „Воин на коњ“. На постаментот испишаа и „Фашизам“.

lacc konnn

Поврзани новости