Од СДСМ посакаа добредојде за Стефан Левен, претседател на Партијата на европските социјалисти

by Fokus

„Добредојде за Стефан Левен, претседател на Партијата на европските социјалисти, наш драг пријател и поддржувач во стремежите кон европска иднина. Поддршката која ја добиваме од европските пријатели нѐ прави посилни и поистрајни во нашата борба да обезбедување подобар живот за македонските граѓани“ напиша на Фејсбук секретарот за меѓународна соработка и кандидат за пратеник од ИЕ1, Бојан Маричиќ.

Поврзани новости