Ново на пазарот: Хипокредит-само со залог на недвижен имот до вашиот кредит за бизнис потреби

by fokus 10:42
10:42

По неколку години успешна работа на македонскиот пазар, повеќе од 50.000 задоволни корисници и секојдневно унапредување на своите производи, финансиското друштво Диџитал Фајнанс Интернешал одлучи на пазарот да воведе нов кредитен производ, кој меѓудругото е наменет и за бизнис корисниците.

Станува збор за кредит обезбеден со залог на недвижен имот,  во висина до 4.000.000 денари и рок на отплата до 15 години – https://hipocredit.mk/mk

- Advertisements -

Според извори од Диџитал Фајненс Интернешнал, основната идеја е поттикната со желба во кризата настаната од Ковид пандемијата да се помогне на приватниот сектор, кој е важен столб во економијата во земјава. Еден од начините е токму обезбедувањето на парични средства преку Hipocredit, кој може да ги покрие речиси сите потреби.

Зошто да го одберете Hipocredit?

Hipocredit е наменет за компаниите на кои им е потребна помош за полесно пребродување на кризата која ги погоди сите со пандемијата, но и да се постигне напредок во работата на посакуваниот начин. Без разлика дали сте претприемач или сопственик на мал или голем бизнис, отпочнувате нов бизнис и Ви треба помош на самиот почеток, бизнис кредитот како што е Hipocredit е идеалната опција за Вас.

Со аплицирање за Hipocredit, со залог на недвижен имот, можете да добиете кредит до  4.000.000 денари и со рок на отплата до 15 години. Трошоците за Hipocredit кредитот се повисоки споредено со хипотекарните кредити што ги даваат банките, меѓутоа погодната и поедноставена процедура, адаптирана за да му овозможи на крајниот корисник брзо и лесно да дојде до посакуваните средства е од огромна предност. Средствата ги добивате во просек од 7 до 10 дена од аплицирањето и самиот недвижен имот не е задолжително да биде во сопственост на компанијата. На пример, директор на мала компанија може да го заложи својот стан или деловен простор и за брзо време да дојде до потребните средства за својата компанија. Значи, еден сосема поинаков и флексибилен концепт на хипотекарни кредити.

И се ова, е одговор на главните предизвици со кои се соочуваат претприемачите и компаниите денес, а тоа е самата достапност до изворите на финансирање, како и брзината во обезбедување на истите.

Во своето портфолио на кредитни производи, освен хипотекарните кредити Hipocredit, финансиското друштво Диџитал Фајнанс Интернешнал нуди останати типови на кредити, кои овозможуваат финансиска поддршка во сите облици и за сите потреби.

Во претходните години, најпрво голема популарност стекна брендот Forza  https://forza.mk/  кој е наменет за физички лица. Овие брзи позајмици се движат до 30.000 денари со рок на отплата од 30 и 60 дена  и исплата во рок од 15 минути. Исто така, во понудата е и Kreddy  https://kreddy.mk/ до 180.000 денари и рок на отплата до 36 месеци.

Она што е обележје на сите продукти е брзината и леснотијата за доаѓање до потребните парични средства, а тоа е воедно  и една од најголемите погодности за овој тип на кредитирање. При тоа не постојат  скриени трошоци.

Политиката на Диџитал Фајнанс Интернешнал, кој стои зад овој бренд www.hipocredit.mk, од самиот почеток е јасна, тие нудат едноставен, брз и лесен пристап до парични средства. Нивната мисија е да Ви олеснат и заштедат време, па затоа сите иновации и новитети водат кон тоа.

Единствено прашање кое треба да си го поставите е, кој облик на кредитирање е најпогоден за вашите потреби.

Доколку се одлучите финансиите за унапредување или опстанок на Вашиот бизнис да ги побарате од Hipocredit, се што треба да направите е да ги посетите на www.hipocredit.mk. За сите прашања и нејаснотии, на располагање е и нивната корисничка поддршка на тел. 071 22 11 00.

Поврзани новости