Мицкоски порачува: Да ја разбудиме надежта

by Fokus

„Една година, соочувајќи се со предизвици, макотрпно се трудиме да ги оправдаме вашите очекувања, и да ги придвижиме и подобриме работите. Да создадеме вредности за сите луѓе. Да ја разбудиме надежта. Да ја обезбедиме иднината за вашите деца“ порача денеска лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

„Општините каде градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ ја имаат одговорноста да управуваат со процесите ќе ги отвориме во наредните два викенди, каде ќе има отворени денови и од 11 до 14 часот, граѓаните ќе може да предложат проекти и идеи кои ќе бидат вклучени за следната буџетска година, и воедно да им бидат презентирани плановите и проектите кои веќе се испланирани за следната буџетска година. Ќе може лично да предложите идеја. Но, ќе има можност и онлајн преку веб страната budzet.mk да ги предложите вашите идеи“ рече Мицкоски.

Поврзани новости