Мицевски: Треба да се разреши владата, министерот и целото министерство

by Fokus 12:37
12:37

Вие зборувате за слобода, видовме вчера како валдиниот пр настапи со фотографите кои отидоа да ја фотографираат лидерската мсредба, истакна Никола Мицевски пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

“Убаво видовме што им направивте на фоторепортерите кои отидоа да ја сликаат лидерската средба, односно да ги овековечат овие историски предавнички моменти. Треба да се достави предлог за разрешување на министерот и на целото министерство, а не да незаконски да ја разрешувате комисијата – додаде Мицевски.

- Advertisements -

Поврзани новости