МИМ го објави конкурсoт за новинарската награда „Никола Младенов“

by fokus 17:35
17:35

Македонскиот институт за медиуми го објави конкурсот за наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија за 2016 година.

Сите заинтересирани новинари и редакции може да се пријават на овогодинешниот конкурс најдоцна до 6 февруари (понеделник) 2017 година.

Повеќе информации околу критериумите и начинот на аплицирање можете да добиeте на веб страницата на Македонскиот институт за медиуми:

http://mim.org.mk/mk/9-novosti/893-konkurs-za-nagradata-nikola-mladenov-za-najdobra-istrazuvacka-storija-za-2016

Поврзани новости