Мијалков на Латас: Јас Ви го средувам Велија, на мој начин, а Вие ми пуштате забавна програма во среде кампања!

by Фокус

Во еден од денеска презентираните разговори од страна на  СДСМ, се слуша гласот на директорот на УБК Сашо Мијалков, кој во разговор со уредникот на Сител, Драган Павловиќ Латас, му вели „Јас го средувам Велија, на мој начин, а Вие ми пуштате забавна програма во 9 часот, ќе кревате рејтинг, во сред кампања“.

Поврзани новости