Макрадули со „герила акција“: Го покри „ФИРОМ“ на конвенцијата на ООН

by fokus 17:59
17:59

Заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули присуствуваше на отворањето на високиот сегмент на 23-та Конференција на страните на Рамковната конвенција на ООН за климатски промени (COP23) во Бон.

На фотографијата која ја објави Министерството, се гледа дека Макрадули со лист хартија го покрил делот „former Yugoslav“ и останало само „Republic of Macedonia“.

- Advertisements -

Поврзани новости