„Македонијо, и да сакам не можам да стигнам бе брат!“ – Бранко Циклонот

by lali 16:21
16:21

Него јас од циклони највеќе се плашам од оној со име Ивица. Ќе не знае на кај да дува, лево, десно, напред, назад, сонце, дожд, град, гром, пак сонце, пак дожд, има лом све да направи.