Детенце гледа како кучето јаде пуканки – нејзината реакција е непроценлива!

by Фокус

Повеќе од 7 милиони прегледи има ова видео, на кое се гледа како едно девојченце на глас се смее додека го гледа нејзиното милениче како јаде пуканки.

Смеата на девојченцето одушеви милиони луѓе!

Поврзани новости