Лизгалиштето во Кавадарци започна со работа

by Fokus 15:41
15:41

Лизгалиштето во Кавадарци започна со работа од денес. Отворено ќе биде секој ден од 10 до 22 часот, а ќе работи согласно протоколите за заштита од Ковид-19.

Влезот е бесплатен за учениците од основните и средните училишта од Општина Кавадарци.
Чести посетители се рекреативците и љубителите на овој спорт, како од Кавадарци, така и од регионот.

- Advertisements -

Вики Клинчарова

Поврзани новости