Колони возила чекаат за влез во Грција на “Богородица”

by fokus

Неколку предолги колони возила денеска со часови чекаат за влез во Грција, на граничниот премин „Богородица“,

Фотографиите кои беа испратени во редакцијата на „Фокус“ сведочат за хаосот пред граничниот премин.

Поврзани новости