Изложба во Вевчани во чест на новинарот Никола Шутиновски

by Фокус

На 13 јануари  во Кутмичевица во Вевчани ќе се одржи групна изложба на фотографии од Вевчанскиот карневал. Изложбата ќе биде во чест на новинарот Никола Шутиновски од Вевчани.

Низ несекојдневен микс од вевчанско шаренило ќе бидат претставени преку фотографии од македонските врвни фоторепортери: Томислав Геогриев, Маја Златевска,  Огнен Теофиловски, Роберт Атанасовски, Ѓорѓи Личоски и Наке Батев.

 

Поврзани новости