Груевски: Овој конгрес е најава за нова победа

by fokus

Екс-лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, на денешниот вонреден конгрес на партијата во Валандово, порача дека неговата партија повторно ќе се врати на власт во Македонија.

„Овој конгрес е најава за нова победа и враќање на власт на Република Македонија. Тоа е она што ВМРО-ДПМНЕ го има 11 години. Кога имавме успешен напредок, кој ја движеше Македонија, имавме успешни резултати“, истакна Груевски.

Поврзани новости