Груевски ќе ја отвори катната гаража „Солунски конгрес“

by Фокус

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на отворањето на катната гаража „Солунски конгрес“ , која се наоѓа на кејот на реката Вардар меѓу поштата и седиштето на МЕПСО.

Потоа, премиерот ќе отиде и на официјалното отворање на првата делница од проширениот и реконструиран булевар „Трета македонска бригада“.

Поврзани новости