„Груевски, и да сакаш не можеш да стигнеш бе брат“

by lali

Груевски е ко онаа страна од гумата што е за бришење мастило. Мислиш ќе ја избришеш грешка што ти е напишана со пенкало, а со обидот за бришње тоа уште толку ти го упропастува листот, за на крај и да го искине!