Граѓаните се обидуваат да влезат во Владата

by Фокус

Насобраниот народ почна да мава со јајца и шишиња и по полицијата, толпата се приближува се повеќе кон вратите на Владата во обид да влезе во зградата на Владата. Зградата пак е цела шарена од стотиците фрлени јајца по новата фасада.

Ситуацијата останува напната, и се повеќе народ се собира пред Владата. Нашите репортери остануваат на терен.CEQVUUAVEAAq0Zi1-540x324
11059643_10206853665005339_8458759238757794771_o

Поврзани новости