Градоначалникот на Чешиново-Облешево ќе се вози во лимузина од 18.500 евра

by fokus 12:25
12:25

Градоначалникот на општина Чешиново-Облешево, Костадин Личков, наскоро ќе се вози во луксузна лимузина, вредна 18.500 евра. Поточно, општината на 3 овој месец склучила договор за набавка на лимузина, а кој денеска беше објавен на сајтот на Бирото за јавни набавки.

„Набавка на лесно моторно патничко возило (лимузина) за потребите на општина Чешиново-Облешево, со одложено плаќање во времетраење од 48 месеци“, пишува во склучениот договор.

- Advertisements -

Општината возилото ќе го набави од Друштвото за лизинг ПОРШЕ ЛИЗИНГ ДООЕЛ Скопје, кое било единствениот учесник на тендерот.

В.В.

Поврзани новости