Гори зградата на ЕЛЕМ и ЕВН

by Фокус

Зградата во која се сместени ЕЛЕМ и ЕВН на плоштадот, се запали. Гореше дел од надворешната конструкција каде се гради нова фасада, но нејасно е се уште колкав дел од зградата е опожарена.

фото Томислав Георгиев

Поврзани новости